Adana'da Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 6 Bin 720 Hap Ele Geçirildi

Adana'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 6 bin 720 adet sentetik hap ele geçirildi, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Adana'da Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 6 Bin 720 Hap Ele Geçirildi
ASAYIŞ & GÜVENLIK 1 dk okuma 5 Okunma
Yazı Boyutu:

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretiyle mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İstihbarat Şube Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü ve Seyhan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin koordineli çalışması sonucu, Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde belirlenen iki ayrı adrese operasyon düzenlendi.

Gerçekleştirilen aramalarda, piyasaya sürülmeye hazır olduğu değerlendirilen 6 bin 720 adet Gerica sentetik hap ile uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı belirlenen 2 adet cep telefonu ele geçirildi. Operasyon kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptığı şüphesiyle 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki adli işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Görüşünüzü Belirtin

Asayiş & Güvenlik Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer