Amasra'da Cumhuriyet'in 103. Yıl Dönümü Mavi Vatan'da Kortej Geçişiyle Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 103. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Amasra'da Sahil Güvenlik kontrol botu öncülüğünde deniz korteji düzenlendi.

Amasra'da Cumhuriyet'in 103. Yıl Dönümü Mavi Vatan'da Kortej Geçişiyle Kutlandı
GENEL 1 dk okuma 21 Okunma
Yazı Boyutu:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 103. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Bartın'ın Amasra ilçesinde deniz korteji geçişi organize edildi.

Amasra Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığına bağlı kontrol botunun öncülük ettiği etkinlikte, çok sayıda balıkçı ve gezi teknesi yer aldı. Büyük Liman'dan hareket eden deniz araçları, Küçük Liman'a kadar kortej oluşturarak geçiş gerçekleştirdi.

Amasra Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla takip edilen etkinlikte, Cumhuriyet'in 103. yılı Mavi Vatan'da kutlandı. Ay yıldızlı bayraklarla donatılan teknelerin yer aldığı geçiş, törenlere renk katarken milli birlik ve beraberlik ruhunu yansıttı.

Görüşünüzü Belirtin

Genel Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer