Antalya Valisi Hulusi Şahin'in başkanlığında, bölgedeki su kaynaklarının sürdürülebilir yönetimi amacıyla Antalya Havzası Havza Su Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Su Yönetimi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Satuk Buğra Fındık, Burdur ve Isparta Vali Yardımcıları, Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Fırat Erkal ile ilgili kurumların temsilcileri katılım sağladı.
Toplantı kapsamında, Antalya Havzası'nı kapsayan su kaynaklarının mevcut durumu, korunması ve verimli kullanılmasına yönelik yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Kurum temsilcileri, havza bazlı su yönetimi politikalarının uygulanması ve bölgedeki su potansiyelinin geleceğe taşınması için atılması gereken adımlar üzerinde fikir alışverişinde bulundu.
Su Yönetimi Genel Müdürlüğü yetkilileri ve bölge illerinden gelen temsilciler, havza genelinde su kalitesinin korunması ve suyun tarımsal, endüstriyel ve evsel kullanımlarda daha etkin yönetilmesi için koordinasyonun önemine vurgu yaptı.