Fatsa'da 29 Ekim Coşkusu: Fener Alayı Yürüyüşü Düzenlendi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 103. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Ordu'nun Fatsa ilçesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirildi.

Fatsa'da 29 Ekim Coşkusu: Fener Alayı Yürüyüşü Düzenlendi
GENEL 1 dk okuma 16 Okunma
Yazı Boyutu:

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 103. yıl dönümü kutlamaları kapsamında fener alayı yürüyüşü düzenlendi.

15 Temmuz Özgürlük Meydanı'ndan başlayan yürüyüşe Fatsa Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ve eşi Gülşah Böke, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Mevlüt Mertoğlu, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Türk bayrakları ve meşaleler eşliğinde, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bando Takımı'nın marşlarıyla ilerleyen kalabalık, belirlenen güzergahı takip ederek Fatsa Cumhuriyet Meydanı'na ulaştı.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği etkinlik, coşkulu anlara sahne olurken program Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Görüşünüzü Belirtin

Genel Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer