Giresun'da ÇEDES Projesi'nin Uygulama Süreçleri Masaya Yatırıldı

Millî Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle yürütülen ÇEDES projesinin Giresun'daki uygulama süreçleri, düzenlenen toplantıda ele alındı.

Giresun'da ÇEDES Projesi'nin Uygulama Süreçleri Masaya Yatırıldı
EĞITIM 1 dk okuma 22 Okunma
Yazı Boyutu:

Millî Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde hayata geçirilen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında Giresun'da bir değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Giresun İl Millî Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen oturuma, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Hakyemez başkanlık etti. Toplantıya Şube Müdürü Muhammet Yazıcı ile projeden sorumlu ilçe koordinatörleri katılım sağladı.

Toplantı gündeminde, proje kapsamında bugüne kadar yürütülen çalışmaların genel bir değerlendirmesi yapıldı. Projenin sahadaki uygulamalarının mevcut durumu ve süreç takibine ilişkin izlenecek yöntemler detaylı bir şekilde ele alınarak, koordinasyonun güçlendirilmesi hedeflendi.

Görüşünüzü Belirtin

Eğitim Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer