Kahramanmaraş'ta 11. Uluslararası Kitap Fuarı Kitapseverleri Ağırlıyor

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Turan Akpınar, 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı'nı ziyaret ederek stantları gezdi, öğrenci ve yazarlarla bir araya geldi.

Kahramanmaraş'ta 11. Uluslararası Kitap Fuarı Kitapseverleri Ağırlıyor
KÜLTÜR & SANAT 1 dk okuma 4 Okunma
Yazı Boyutu:

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Turan Akpınar, kentin önemli kültürel etkinlikleri arasında yer alan 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı'nı ziyaret etti.

Fuar alanındaki yayınevlerinin stantlarını tek tek gezen Akpınar, sergilenen eserleri inceleyerek yayınevi yetkililerinden bilgi aldı. Ziyaret sırasında stantları gezen öğrenciler ve kitapseverlerle de sohbet eden İl Millî Eğitim Müdürü Turan Akpınar, fuarların öğrencilerin okuma kültürünün gelişmesindeki ve edebiyat dünyasını yakından tanımasındaki rolüne vurgu yaptı.

Farklı yaş gruplarından okurları yazarlarla buluşturan ve zengin yayın çeşitliliğiyle dikkat çeken 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, kentin kültürel ve edebî yaşamına katkı sunmayı sürdürüyor.

Görüşünüzü Belirtin

Kültür & Sanat Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer