Mersin Valisi Atilla Toros, eğitim kurumlarındaki işleyişi yerinde görmek ve eğitim süreçlerini değerlendirmek amacıyla Akdeniz ilçesinde bulunan Fatih İlkokulu'na bir ziyaret gerçekleştirdi.
Okul binasında incelemelerde bulunan Vali Toros, sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrencilerle sohbet eden ve eğitim hayatlarında başarılar dileyen Toros, çocukların taleplerini ve görüşlerini dinledi.
Ziyaretin devamında öğretmenler odasında eğitim kadrosuyla bir araya gelen Mersin Valisi Atilla Toros, okulda yürütülen eğitim çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı. Öğretmenlerin görüş ve önerilerini de dinleyen Vali Toros, eğitim faaliyetlerinin kalitesinin artırılmasına yönelik fikir alışverişinde bulundu.