Mudanya'da 15 Temmuz Şehitleri Dualarla Anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında Mudanya'da şehit kabirleri ziyaret edildi ve aziz şehitler için mevlit programı düzenlendi.

Mudanya'da 15 Temmuz Şehitleri Dualarla Anıldı
GÜNDEM 1 dk okuma 7 Okunma
Yazı Boyutu:

Mudanya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen anma programları kapsamında, vatan uğruna canlarını feda eden şehitler dualarla anıldı. Etkinlikler, şehit kabirlerinin ziyaret edilmesi ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Anma programı, Güzelyalı Merkez Camisi ve Hal Camii'nde gerçekleştirilen mevlit programlarıyla devam etti. Düzenlenen programlara Mudanya Kaymakamı Enver Yılmaz'ın yanı sıra ilçe protokolü, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Mevlit programında okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan dualarla, Türkiye'nin bağımsızlığı ve demokrasi uğruna hayatını kaybeden kahramanlar rahmet ve minnetle yâd edildi.

Programda bir değerlendirmede bulunan Mudanya Kaymakamı Enver Yılmaz, 15 Temmuz'un milletin demokrasiye ve bağımsızlığına sahip çıktığı tarihi bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Kaymakam Yılmaz, şehitlerin emaneti olan vatan topraklarının aynı kararlılık ve azimle korunmaya devam edileceğini ifade etti.

Görüşünüzü Belirtin

Gündem Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer