Osmaniye'de Jandarma Operasyonları: Bir Haftada 180 Şüpheli Yakalandı

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 12-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdiği asayiş uygulamalarında 143 olay aydınlatılırken, 180 şüpheli gözaltına alındı.

Osmaniye'de Jandarma Operasyonları: Bir Haftada 180 Şüpheli Yakalandı
ASAYIŞ & GÜVENLIK 1 dk okuma 16 Okunma
Yazı Boyutu:

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen asayiş çalışmaları kapsamında, 12-18 Ekim tarihleri arasında bölge genelinde gerçekleştirilen operasyon ve denetimlerin sonuçları açıklandı. Yapılan açıklamaya göre, bir haftalık süreçte meydana gelen 143 asayiş olayıyla bağlantılı olduğu tespit edilen 180 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği aramalarda çok sayıda suç unsuru ele geçirildi. Operasyonlar neticesinde; 4 tabanca, 6 av tüfeği, 66 cep telefonu, 14 banka kartı, 6 USB bellek ve 3 bilgisayar ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucu ile mücadele kapsamında 2 gram bonzai, 2 gram metamfetamin ve 25 sentetik hap ile 250 paket kaçak sigaraya el konuldu.

Aranan şahıslara yönelik operasyonlar da hız kesmeden devam etti. Yapılan çalışmalar sonucunda, haklarında ifadeye yönelik arama kararı bulunan 10 kişi ile 0-5 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan 10 kişi olmak üzere toplam 20 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Görüşünüzü Belirtin

Asayiş & Güvenlik Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer