Sivas'ta Özel Bireyler Dünya Kahve Günü'nde Bir Araya Geldi

Sivas Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde hizmet alan özel bireyler, Dünya Kahve Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte bir araya gelerek keyifli vakit geçirdi.

Sivas'ta Özel Bireyler Dünya Kahve Günü'nde Bir Araya Geldi
SOSYAL HIZMETLER 1 dk okuma 2 Okunma
Yazı Boyutu:

Sivas Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sivas Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Dünya Kahve Günü kapsamında özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Merkezden hizmet alan özel bireylerin sosyal etkileşimlerini artırmak ve toplumsal katılımlarını desteklemek amacıyla düzenlenen buluşmada, katılımcılara kahve ikramında bulunuldu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte, bireyler hem kahvelerini yudumladı hem de birbirleriyle sohbet ederek keyifli anlar yaşadı.

Kurum yetkilileri, bu tür sosyal faaliyetlerin özel bireylerin özgüvenlerini pekiştirdiğini ve sosyal becerilerinin gelişimine katkı sağladığını belirtti. Birlikte vakit geçirmenin ve paylaşımda bulunmanın önemine dikkat çekilen etkinlik, katılımcıların memnuniyetiyle sona erdi.

Görüşünüzü Belirtin

Sosyal Hizmetler Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer