Süleymanpaşa'da Cumhuriyet'in 103. Yılına Özel Fidan Dikim Töreni

Cumhuriyet'in 103. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde geleneksel fidan dikim töreni düzenlendi.

Süleymanpaşa'da Cumhuriyet'in 103. Yılına Özel Fidan Dikim Töreni
GENEL 1 dk okuma 20 Okunma
Yazı Boyutu:

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, Cumhuriyet'in 103. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında anlamlı bir tören gerçekleştirildi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi yerleşkesinde düzenlenen geleneksel “Cumhuriyet Fidanı” dikim törenine, Süleymanpaşa Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer katılım sağladı.

Cumhuriyet coşkusunun doğa ile birleştirildiği etkinlikte, günün anlam ve önemine binaen çok sayıda fidan toprakla buluşturuldu. Tören, Cumhuriyet değerlerinin yaşatılması ve gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakılması hedefiyle organize edildi. Katılımcılar, dikilen fidanların Cumhuriyet'in köklü geçmişini ve geleceğe olan inancı simgelediğini belirterek, etkinliğin geleneksel hale gelmesinin önemine vurgu yaptı.

Etkinlik, protokol üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen fidan dikiminin ardından sona erdi.

Görüşünüzü Belirtin

Genel Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer