Trabzon'da Sağlıklı Yaşam İçin 'Mahallemde Hareket Var' Etkinliği

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü, toplumda fiziksel aktivite alışkanlığını artırmak amacıyla 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı'nda düzenli egzersiz etkinliği başlattı.

SAĞLIK 1 dk okuma 4 Okunma
Yazı Boyutu:

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü, toplum genelinde düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması ve sağlıklı yaşam bilincinin artırılması hedefiyle yeni bir etkinlik başlattı. Sağlık Bakanlığı tarafından planlanan "Mahallemde Hareket Var" kampanyası kapsamında, vatandaşların günlük yaşamlarına fiziksel aktiviteyi dahil etmeleri teşvik ediliyor.

Kampanya süresince Trabzon'daki 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı, egzersiz yapmak isteyen vatandaşlara ev sahipliği yapıyor. Her gün saat 19.00 ile 19.15 arasında gerçekleştirilen etkinliklerle, toplumun tüm kesimlerinin birlikte hareket etmesi amaçlanıyor.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü, fiziksel aktivitenin önemine dikkat çekerek, tüm vatandaşları belirlenen saatlerde parkta gerçekleştirilen bu sağlıklı yaşam etkinliğine katılmaya davet etti.

Görüşünüzü Belirtin

Sağlık Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer