Ulubey'de 'Hz. Peygamber ve Güzel Ahlak' Konulu Konferans Düzenlendi

Ulubey'de Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında, İl Müftüsü Ali Çakmak'ın konuşmacı olarak katıldığı 'Hz. Peygamber ve Güzel Ahlak, Camii ve Sosyal Hayat' konulu bir konferans gerçekleştirildi.

Ulubey'de 'Hz. Peygamber ve Güzel Ahlak' Konulu Konferans Düzenlendi
GENEL 1 dk okuma 3 Okunma
Yazı Boyutu:

Ordu'nun Ulubey ilçesinde, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla özel bir etkinlik düzenlendi. İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen “Hz. Peygamber ve Güzel Ahlak, Camii ve Sosyal Hayat” başlıklı konferansa, Ulubey Kaymakamı İrem Ayşegül Çetin de katılım sağladı.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Ordu İl Müftüsü Ali Çakmak, camilerin toplumsal hayattaki yeri, güzel ahlakın önemi ve Hz. Peygamber'in örnek kişiliği üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Din görevlilerinin toplumdaki rehberlik rolüne vurgu yapılan programda, camilerin sadece ibadet mekanı değil, aynı zamanda sosyal hayatın merkezinde yer alan birleştirici unsurlar olduğu ifade edildi.

Konferans, katılımcıların ilgiyle takip ettiği konuşmaların ardından sona erdi.

Görüşünüzü Belirtin

Genel Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer