Yalıhüyük'te 23 Nisan Coşkusu: Koltuk Küçük Öğrenciye Devredildi

Konya'nın Yalıhüyük ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen kutlamalarda Kaymakamlık makamı bir öğrenciye devredildi ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Yalıhüyük'te 23 Nisan Coşkusu: Koltuk Küçük Öğrenciye Devredildi
EĞITIM 1 dk okuma 3 Okunma
Yazı Boyutu:

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Konya'nın Yalıhüyük ilçesinde düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı.

Kutlama programları kapsamında Yalıhüyük Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, makamını Yalıhüyük İlkokulu üçüncü sınıf öğrencisi Reis Yusuf Cengiz'e devretti. Makamı devralan öğrenci, kaymakamlık aracıyla okulundan alınıp Hükümet Konağı'na getirildi.

Hükümet Konağı önünde İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Sayın'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Ardından Yalıhüyük Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve ilçe protokolü katılımcıların ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde devam eden etkinliklerde öğrenciler tarafından şiirler okundu, çeşitli gösteriler ve oyunlar sahnelendi. Program kapsamında düzenlenen yarışmalarda başarı elde eden öğrencilere Yalıhüyük Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve protokol üyeleri tarafından hediyeler verildi. Kutlamalar, çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Görüşünüzü Belirtin

Eğitim Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer