Program, Şehit yakınları ve Gaziler ile KYK Öğrencilerinin bir araya geldiği akşam yemeği ile başladı. Aynı sofrada paylaşılan bu özel anlar, birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirirken samimi bir atmosferin oluşmasına vesile oldu.

Buluşma, Prof. Dr. İshak Özgel’in katılımıyla gerçekleştirilen hasbihal programı ile devam etti. Sohbetlerde; vefa, değerler, hatıralar ve gönül birlikteliği üzerine paylaşımlar yapıldı. Katılımcılar, bu anlamlı sohbetle duygu dolu anlar yaşadı.

Programın devamında düzenlenen el sanatları atölyelerinde, gaziler ve şehit yakınları öğrencilerle birlikte üretme imkânı buldu. El emeğiyle ortaya çıkan çalışmalar, kuşaklar arası bağların güçlenmesine ve ortak duyguların pekişmesine katkı sağladı.

Vefa Vurgusu

Programa katılan Şehit yakınları ve Gazilere şükranlarını ileten İl Müdürü Murat Çağrı Kaya, Ana Ocağı Projesi’nin taşıdığı anlamın altını çizerek şu ifadeleri kullandı:

“Şehitlerimizin emanetleri ve gazilerimiz, bu milletin en kıymetli değerleridir. Ana Ocağı Projesi ile amacımız; onları yalnızca misafir etmek değil, aynı gönül ikliminde buluşmak, vefayı birlikte yaşamak ve bu bağı diri tutmaktır. Bugün burada paylaşılan her an, toplumsal hafızamız açısından son derece kıymetlidir.”

İl Müdürü, bu tür projelerin artarak devam edeceğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ana Ocağı Projesi kapsamında gerçekleştirilen bu buluşma, paylaşılan duygular ve ortak değerler etrafında anlamlı bir iz bırakarak programın sonunda katılımcıların memnuniyetiyle tamamlandı.

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber Dijital Detoks Programı 'Bağlanmadan Bağ Kur' Tamamlandı
Sonraki Haber Isparta'da Eğitimde İş Birliği Protokolü İmzalandı

Yorum Yap