Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Öğrencileri Ağırladı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı, Belediye Meclis Salonu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Çocukların Balıkesir’e dair isteklerini soran başkan, kendisinden talep edilen her konuyu tek tek not alarak takibi bizzat kendisinin yapacağının sözünü verdi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı, Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulu, Fevzi Çakmak İlkokulu ve Kadriye Kemal Gürel İlkokulu’nun 2. sınıf öğrencilerini Belediye Meclis Salonu’nda ağırladı. Başkan, kendisini ziyaret eden öğrencilerle Meclis Salonu’nda bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Çocuklarla keyifli bir sohbet gerçekleştiren başkan, çocuklara Balıkesir’in ve ülkenin geleceğini onların şekillendireceğini söyledi. Öğrencilerle tek tek ilgilenen başkan, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara verdiği değere vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı; “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk dünyada çocuklara bayram armağan eden tek liderdir. Atatürk TBMM’nin kurulduğu gün olan 23 Nisan’ı sizlere armağan etti, çünkü Cumhuriyetimizi, ülkemizi ve bugün misafir olduğunuz gibi meclislerimizi sizlere emanet etmek istedi. Onun bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimize sahip çıkıyoruz. Sizler bugün okul sıralarında oturuyorsunuz, yarın Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin Meclisi gibi yerlerde oturarak ülkemizi yönetecek ve temsil edeceksiniz.” dedi.
“YORULMAYA HAKKIMIZ YOK”
Kent yönetiminde çocukların fikirlerinin kendisi için bir rehber olduğunu ifade eden başkan, Büyükşehir Belediyesinin çocuklar için hayata geçirdiği projelerden bahsetti. Balıkesir’in her noktasında güvenli ve eğlenceli oyun alanlarının sayısını artırdıklarını belirten başkan, çocuklara daha yaşanabilir ve yeşil bir kent sözü verdi. Balıkesir’in çok değerli bir şehir olduğunu aktaran başkan, “Bu şehir doğasıyla, tarihiyle çok özel bir şehirdir. Büyüdüğünüzde şehrimizin ve ülkemizin yönetiminde yer alacaksınız. Biz de bugünden size söz vererek sizi yarınlara hazırlıyoruz.” dedi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan başkan, bir öğrencinin “İşinizi yaparken yoruluyor musunuz?” sorusunu şöyle cevaplandırdı: “Beni yoran hiçbir şey yok. Şehrimize ve sizlere hizmet ederken yorulmaya hakkımız yok. İşinizi severek yaparsanız yorulmazsınız. Şehrimi ve sizleri çok seviyorum.”
Ziyaretin sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren başkan, çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Haberleri
- 23-06-202602:53 Babalar Günü'nde Büyükşehirden Anlamlı Konser
- 22-06-202612:04 Başkan Akın'dan Babalar Günü Mesajı
- 22-06-202604:40 Büyükşehir'den Vatandaş Memnuniyeti Odaklı Eğitim
- 22-06-202604:40 Büyükşehir Yaz Spor Okullarına Kayıtlar Başladı
- 14-06-202618:12 Balıkesir'de Dev Organizasyonla A Milli Takım Kenetlendi
- 14-06-202618:12 Erdek Mahallelerine Yapılan Ziyaretler Hakkında Bilgiler
- 12-06-202621:03 Balıkesir'de Vektörle Mücadelede Kesintisiz Çalışmalar Devam Ediyor
- 12-06-202621:03 Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden Yaza Merhaba Konseri
- 11-06-202622:09 Balıkesir Müzeleri Daha Ulaşılabilir Hale Geldi
- 11-06-202622:09 Yollar Yenileniyor, Ulaşım Konforu Artıyor

