Düziçi İlçesi'nde Böcekli Beldesi Yeşilyurt Mahallesinde yapımı tamamlanan 10 köy konutunun anahtarı, Vali Mehmet Fatih Serdengeçti ve protokol mensuplarının katılımıyla düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi. Anahtar teslim törenine Vali Serdengeçti’nin yanı sıra Düziçi Kaymakamı Kadir Yurdagül, Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba da katıldı.

Vatandaşlara anahtarlarını teslim eden Vali Serdengeçti, “Hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah. Devletimiz var olsun.” diye konuştu. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Serdengeçti, evlerinde sağlıkla, huzurla ve mutlulukla nice güzel günler yaşamalarını diledi.

Vali Serdengeçti’ye görevinin hayırlı olması dileklerini sunan vatandaşlar, evlerinden memnuniyetlerini dile getirerek, “Allah devletimizden razı olsun, çok teşekkür ediyoruz.” dediler.

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber Vali Serdengeçti Rezerv Alanlarda İncelemelerde Bulundu
Sonraki Haber Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Osmaniye'yi Ziyaret Etti

Yorum Yap