19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Bursa'da düzenlenen programlar, Vali Erol Ayyıldız başta olmak üzere il protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi.

Heykel Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilen Çelenk Sunma Töreni ile başlayan etkinliklerde, 17 ilçede ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden öğrenciler spor kıyafetleriyle yer aldı.

Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosu önünden başlayan Gençlik Yürüyüşü'nde öğrenciler ve bando takımları bayram coşkusunu cadde ve meydanlara taşırken, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Meydanı'nda gerçekleştirilen programda İstiklal Marşı işaret dili eşliğinde okunarak duygu dolu anlar yaşandı.

Bursa genelindeki öğrenciler, öğretmenler ve protokol üyelerinin katılım sağladığı etkinlikler, milli birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan görüntülere sahne oldu.

Haber: Dursun BÖLÜK

Önceki Haber 19 Mayıs Coşkusuyla Maarifin Kalbinde Gençlik
Sonraki Haber Bakan Tekin'den 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Mesajı

Yorum Yap