Çölyak Hastası Çocuklar İçin Sinema Şenliği Düzenlendi

Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinesinde, çölyak hastası çocukların sosyal hayata eşit ve güvenli katılımını sağlamak amacıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Petrolcity AVM yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen Sinema Şenliği, 7 Şubat 2026 Cumartesi günü saat 15.30’da yapıldı.

Etkinlik kapsamında 10–12 yaş aralığındaki 88 çölyak hastası çocuk, aileleriyle birlikte sinema keyfi yaşadı. Gösterimde çocuklara uygun olan “Efes’in Sırları” adlı film izletildi. Program boyunca çocuklara mısır ve içecek ikram edildi.

İkramlıklar ve etkinliğe dair tüm hizmetler Petrolcity AVM yönetimi tarafından karşılanırken, organizasyonun planlama ve yürütme süreci Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Etkinliğe katılan aileler, çocuklarının sosyal bir ortamda gönül rahatlığıyla vakit geçirmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, düzenlenen programdan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını ifade etti. Aileler, bu anlamlı organizasyon için emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti.

Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, özel gereksinimleri olan çocukların sosyal yaşama katılımını destekleyen projelere önümüzdeki süreçte de devam edeceğini belirtti.

Haber: Nejdet Işık

Önceki Haber Ulaşım Konforunu Artırmak İçin Geniş Çaplı Çalışmalar
Sonraki Haber Elektronik Atıkların Geri Dönüşümü Çevre İçin Kritik Öneme Sahip

Yorum Yap