6 Şubat 2023’de meydana gelen ve “asrın felaketi” olarak anılan büyük depremlerin üçüncü yıl dönümünde, hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anıyor, onları hüzün ve dualarla yad ediyoruz.

Bu büyük felaketin ardından millet, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde gösterdiği metanetle yaralarını sarmaya çalışırken; devlet de yaraların en kısa sürede sarılması, şehirlerin yeniden ayağa kaldırılması için zamanla yarışırcasına büyük bir gayret göstermiş ve göstermeye de devam etmektedir.

Depremlerin yıkıcı etkilerini azaltmak için, kamu ve özel, toplumun tüm kesimleri üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmelidir. Unutmayalım ki, depreme hazırlıklı olmak yalnızca bireysel değil, toplumsal bir görevdir. Bu gerçeği daima akılda tutmak, geleceği güvence altına almanın en önemli adımıdır.

Milletin bir daha böylesine büyük acılarla karşılaşmamasını temenni ediyor, asrın felaketinde ebediyete uğurlanan vatandaşlara Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

Önceki Haber Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı 2026 Yılı Yönetim Kurulu Toplantısı Amasya'da Gerçekleşti
Sonraki Haber Vali Ali Çalgan'ın Ramazan Ayı Mesajı

Yorum Yap