Fatsa Mesleki Eğitim Merkezi Atölyeleri İçin Protokol İmza Töreni Düzenlendi

Fatsa Mesleki Eğitim Merkezi için yapılması planlanan kütüphane ve atölyelere ilişkin protokol imza töreni düzenlendi. Valilik Makamı'nda, Vali Muammer Erol başkanlığında gerçekleştirilen törene; İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa İlçe Millî Eğitim Müdürü Suat Evin, Fatsa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ayhan Baş, Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu, ERD Çelik Firma Yetkilisi Üzeyir Erdoğan, Enez Demir Çelik Firma Yetkilisi Bahri Enez, Yüksel Elektrik Firma Yetkilisi İsa Yüksel, Fatsa Makro Bilgi İşlem Ltd. Şti. Sahibi Taner Okutan ile Fatsalı Hünkar Restoran İşletmecisi Mustafa Doğruca da hazır bulundu.
Protokol kapsamında 7 atölye ve 1 kütüphane yapılacak. Fatsa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ayhan Baş, Motor Teknolojisi Atölyesi; Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu, Mobilya ve İç Mekân Tasarımı Atölyesi; ERD Çelik Firma Yetkilisi Üzeyir Erdoğan, Bilişim Teknolojileri Atölyesi ile 1000 kitaplı kütüphane; Enez Demir Çelik Firma Yetkilisi Bahri Enez, Metal Teknolojisi Atölyesi; Yüksel Elektrik Firma Yetkilisi İsa Yüksel, Elektrik-Elektronik Atölyesi; Fatsa Makro Bilgi İşlem Ltd. Şti. Sahibi Taner Okutan, Grafik ve Fotoğraf Atölyesi; Hünkar Restoran İşletmecisi Mustafa Doğruca ise Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Atölyesi yapımını üstlendi.
Fatsa Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyete geçecek olan kütüphane ve atölyelerin öğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerini uygulamalı eğitim ortamlarında geliştirmelerine, okul–sektör iş birliğinin güçlendirilmesine ve öğrencilerin üretim süreçleriyle daha erken buluşmalarına imkân sağlaması amaçlanıyor. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda mesleki ve teknik eğitimin niteliğini artırmaya yönelik bu iş birlikleri, nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesine katkı sağlayacak.
Vali Muammer Erol, hayırseverler tarafından yaptırılacak olan kütüphane ve atölyelerin gençlerin eğitim hayatı için hayırlara vesile olmasını temenni ederek projeye katkı sunan hayırsever iş insanları ile meslek kuruluşları temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür etti.
Daha sonra Vali Muammer Erol, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile hayırsever iş insanları ve meslek kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla, Fatsa Mesleki Eğitim Merkezi kütüphane ve atölye yapımına ilişkin protokol imzalandı.
Ordu Milli Eğitim Haberleri
- 08-05-202615:25 Eğitim Kenti Ordu'da 23 Nisan Coşkusu 'Müzik Kutusu' Konseriyle Yaşandı
- 07-05-202617:05 İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
- 07-05-202617:05 Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İlimizde Temaslarda Bulundu
- 06-05-202618:37 Ordu Büyükşehir Belediyesi Eğitime Destek Vermeye Devam Ediyor
- 05-05-202620:15 Eğitim Teknolojileri Alanında GençTek Faaliyetleri Devam Ediyor
- 05-05-202620:15 Eğitim Kenti Ordu, TÜBİTAK 2204 Türkiye Finallerinde Başarı Elde Etti
- 05-05-202612:46 Eğitim Öğretim Süreçlerine Yönelik İlçe Sunumları Yapıldı
- 24-04-202622:56 Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi
- 24-04-202622:56 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı
- 22-04-202618:23 İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu'ndan 23 Nisan Mesajı

