15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde sporcular, gençler ve vatandaşların yoğun katılımıyla Fener Alayı yürüyüşü gerçekleştirildi.

Tuna Kavşağı’ndan başlayan yürüyüş, ellerde Türk bayrakları ve meşaleler eşliğinde büyük bir coşku içerisinde Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam etti. Gençlerin enerjisi, vatandaşların desteği ve birlik beraberlik ruhu ile Kayseri’de Gençlik Haftası’na yakışan anlamlı görüntüler ortaya çıktı.

Marşlar ve sloganlarla renklenen yürüyüşte; gençliğin heyecanı, milli birlik ve beraberlik duygusu ile birleşerek şehre unutulmaz bir gece yaşattı.

Geleceğin teminatı olan gençlerle birlikte, sporun ve gençliğin gücünü her alanda yaşatmaya devam edilecektir.

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber 15 – 21 Mayıs Gençlik Haftası Çelenk Sunma Töreni İle Başladı
Sonraki Haber Kayseri'de 19 Mayıs Coşkusu Sınırları Aştı

Yorum Yap