Glütensiz Kafe, Kayserililerin Tercihi Olmayı Sürdürüyor
9 Mayıs her yıl Dünya Çölyak Günü olarak kutlanırken, glütensiz beslenmeyi tercih eden bireylere hizmet veren Glütensiz Kafe, binlerce insandan takdir topladı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin insan ve sağlık odaklı projelerinden biri olarak 2021 yılında hizmete açılan Glütensiz Kafe, KAYTUR A.Ş. çatısı altında zengin ürün çeşitliliği ve güler yüzlü hizmeti ile yoğun ilgi gördü. Çölyak rahatsızlığı olan ve glütensiz beslenmeyi tercih eden bireylerin gözdesi haline geldi.
Kocasinan ilçesi Mimarsinan Mahallesi Tuna Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Glütensiz Kafe, açıldığı günden bu yana 100 bini aşkın vatandaşın tercihi oldu.
‘Glütensiz üret, sağlıklı tüket’ sloganıyla hizmet veren Glütensiz Kafe'de, pide çeşitlerinden pizzaya, glütensiz yaşam kahvaltısından aperatif yiyeceklere, glütensiz tatlı çeşitlerinden ekmek çeşitleri ve simide kadar birçok ürün ve lezzet sunulmaktadır. Ayrıca kafede paketli ürünlerin satışı da yapılmaktadır.
Diğer taraftan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Doğal Ürünler Bahçesi ve Pazarı’nda üretilen doğal ürünler, Glütensiz Kafe’de gıda mühendisleri kontrolünde sağlıklı bir şekilde işlenerek vatandaşlarla buluşturulmaktadır.
Çölyak rahatsızlığı olan ve glütensiz beslenmeyi tercih eden vatandaşlardan yoğun ilgi gören Glütensiz Kafe’nin personel kadrosu da glütensiz beslenen kişilerden oluşmakta ve uzman bir diyetisyen tarafından glütensiz beslenen misafirlere ücretsiz danışmanlık hizmeti verilmektedir.
Öte yandan Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Glütensiz Kafe’sinde birçok glütensiz ürünün satışı gerçekleştirilmektedir.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Haberleri
- 10-05-202612:29 Kayseri'de 'Afetlerde Engellilik Çalıştayı' Tamamlandı
- 10-05-202612:29 Belediye Başkanından Anneler Günü Mesajı: Sevginin Teminatı
- 09-05-202621:38 İncesu Marina Su Sporları Merkezi'nde Plaj Voleybolu Duyurusu
- 09-05-202621:38 Büyükşehir Zabıta, Nisan'da 1570 Denetimle Kent Düzenini Korudu
- 09-05-202614:12 Glütensiz Kafe, Kayserililerin Tercihi Olmayı Sürdürüyor
- 09-05-202614:12 Kaymek'te Minik Şeflerden 'Tatlı' Atölye Etkinliği
- 08-05-202615:47 TÜRKONFED Heyeti Büyükşehir Belediyesi'ni Ziyaret Etti
- 08-05-202615:47 Afetlerde Engellilik Çalıştayı'nda Türkiye'de Bir İlke İmza Atılıyor
- 07-05-202617:27 Kayseri'de Dev Ulaşım Projesi Kartal'da Tanıtıldı
- 07-05-202617:27 Trafik Güvenliği Haftası'nda Akıllı Ulaşım Mesajı Verildi

