Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve Ramazan ayının manevi iklimini eğitim camiasıyla buluşturmayı amaçlayan "Maarifin Kalbinde Ramazan" etkinlikleri, Antalya'da gönül sofralarında hayat bulmaya devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş, Aksu Fen Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada İl Müdür, öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Aynı Sofrada, Aynı Duada Buluşuyoruz

İftar programında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştiren özel bir zaman dilimi olduğunu vurguladı. Öğrencilerle aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdür, şu ifadeleri kullandı:

"Ramazan'ın bereketi, öğrencilerimizin samimiyeti ve enerjisiyle aynı sofrada buluştu. Aynı sofrayı paylaşmanın, aynı duaya 'âmin' demenin huzurunu yaşadığımız bu anlamlı akşamda; Ramazan'ın kardeşlik, birlik ve dayanışma iklimini maarif ailemizin sıcaklığıyla hep birlikte hissettik."

Gerçekleştirilen iftar programı, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu yansıtan anlamlı buluşmalardan biri olurken; "Maarifin Kalbinde Ramazan" etkinlikleri kapsamında okullarda düzenlenen programlar eğitim camiasını aynı gönül sofrasında buluşturmaya devam ediyor.

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber Antalya İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nde Deprem Tahliye Tatbikatı Yapıldı
Sonraki Haber Ramazan'da Gönüllere Dokunan Nağmeler: Maarif'in Kalbinde Etkinlikler

Yorum Yap