İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, gün içerisinde çeşitli kurum, sivil toplum kuruluşu ve yerel temsilcileri makamında kabul ederek eğitim alanında yürütülen çalışmalar, iş birliği imkânları ve gençlere yönelik faaliyetler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Günün ilk kabulünde, Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nas ve Yönetim Kurulu üyeleri, Muhammed Özdemirci'yi ziyaret etti. Ziyarette kulübün gençlere yönelik sportif faaliyetleri, sosyal sorumluluk projeleri ve okul–spor iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Özdemirci, sporun öğrencilerin sosyal, fiziksel ve akademik gelişimindeki önemine dikkat çekerek kulübün çalışmalarına başarılar diledi.

Ardından Yedi Hilal Derneği Mersin Şube Başkanı Özcan Durmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Muhammed Özdemirci'yi ziyaret ederek derneğin gençlik çalışmaları, kültürel faaliyetleri ve eğitim alanında planladığı projeler hakkında bilgi verdi. Özdemirci, gençlerin milli ve manevi değerlerle güçlendirilmiş sosyal gelişimini destekleyen her türlü çalışmayı önemsediklerini ifade etti.

Günün devamında Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yolcu Taşımacılığı Komite Üyesi Abdullah Karapınar, Muhammed Özdemirci'yi ziyaret etti. Ziyarette özellikle okul servis hizmetleri, öğrenci taşımacılığında güvenlik standartları ve yeni dönem uygulamaları üzerine değerlendirmeler yapıldı. Özdemirci, öğrencilerin güvenli ulaşımının eğitimin ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek ilgili komiteyle koordinasyonun sürdürüleceğini ifade etti.

Daha sonra Akdeniz Köselerli Yörük Derneği Başkanı Mehmet İnce ve Yönetim Kurulu üyeleri, Muhammed Özdemirci ile bir araya geldi. Ziyarette yöresel kültürün yaşatılması, kültürel değerlerin öğrencilere aktarılmasına yönelik konular ele alındı. Özdemirci, öğrencilerin kültürel çeşitliliği tanımasının eğitim sürecini zenginleştirdiğini belirterek derneğin çalışmalarını takdirle karşıladığını ifade etti.

Son olarak emekli öğretmen Abdullah Tatoğlu, Muhammed Özdemirci'yi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, gün boyunca gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek eğitimde iş birliği kültürünün güçlendirilmesine katkı sunan tüm temsilcilere teşekkür etti.

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber Maarif Halk Dansları Topluluğu Öğretmenlerine Anlamlı Ziyaret
Sonraki Haber 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Özdemirci'yi Ziyaret Etti

Yorum Yap