Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Hakan Keskin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Keskin mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Kadınlarımız; sevginin, emeğin, fedakârlığın ve başarının en güçlü temsilcileridir. Toplumun temelini oluşturan aile yapısının güçlenmesinde, gençlerin yetişmesinde ve geleceğin şekillenmesinde kadınların emeği ve katkısı son derece büyüktür.

Hayatın her alanında azimleri, çalışkanlıkları ve başarılarıyla örnek olan kadınlar, eğitimden kültüre kadar birçok alanda önemli başarılara imza atmaktadır.

Bu vesileyle başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor; sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam diliyorum.”

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber Nevşehir, ÜNİDES Başvurularında Türkiye 3.'sü Oldu
Sonraki Haber Okul Sporları Futbol Yıldızlar Grup Müsabakaları Nevşehir'de Gerçekleşecek

Yorum Yap