Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Siirt’in Pervari ilçesinde 2012 yılında helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Kara Pilot Yüzbaşı Anıl Barış Çetin’in sene-i devriyesi dolayısıyla, aziz şehidimizin ailesi tarafından Şehit Anıl Barış Çetin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif ve lokma hayrı programına katıldı.

Programda şehidimizin ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dualar okundu. Ardından okul bahçesinde lokma hayrı gerçekleştirildi.

Kaymakam Kapankaya, program kapsamında şehidimizin ailesi ve diğer şehit aileleriyle bir araya gelerek kendileriyle sohbet etti. Şehit ailelerinin ve gazilerin milletimizin en kıymetli emanetleri olduğunu vurgulayan Kapankaya, “Şehit ailelerimize ve gazilerimize kapılarımız her zaman sonuna kadar açıktır. Her daim yanınızda olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Kapankaya, program sonrasında okul öğrencileriyle de bir araya gelerek kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Gençlere vatan sevgisi, milli birlik ve beraberliğin önemini hatırlatan Kapankaya, “Bu vatan bizlere şehitlerimizin emaneti. Sizler onların aziz hatırasını yaşatarak ülkemizin geleceğine yön vereceksiniz.” dedi.

Program, şehidimiz için yapılan duaların ardından sona erdi.

Haber: Mustafa Kemal DEMİR

Önceki Haber Kaymakam Kapankaya, Üniversite Öğrencileriyle Akşam Yemeğinde Buluştu
Sonraki Haber Kaymakam Selami Kapankaya'nın 10 Kasım Mesajı

Yorum Yap