Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 87. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen "Anma Programı" İskilip Redif Kışlasında gerçekleştirildi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü saygı ve minnetle andık.

Anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Azmimilli Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanmış olan gösteriler sergilendi.

İskilip Redif Kışlasında gerçekleştirilen Anma Programına Kaymakam Ramazan Polat, Garnizon Komutanı Piyade Üsteğmen Adem GÖKGUŞ, Belediye Başkan V. Mehmet HAZIR, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Önceki Haber Kaymakam Ramazan Polat'tan 10 Kasım Mesajı
Sonraki Haber 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

Yorum Yap