Kaymakam Sayın Eflatun Can Tortop, Umre vazifesini tamamlayarak kutsal topraklardan dönen Yazır Mahalle Muhtarı Celalettin Doğan’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Muhtar Celalettin Doğan ile bir süre sohbet eden Kaymakam Sayın Eflatun Can Tortop, kutsal topraklardaki manevi atmosfer ve gerçekleştirilen ibadetler üzerine paylaşımlarda bulundu.

Muhtar Doğan’a “Allah kabul etsin” temennilerini ileten Kaymakam Sayın Tortop; “Kutsal topraklara giderek Umre vazifesini yerine getiren Yazır Mahalle Muhtarı Sayın Celalettin Doğan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim yapılan ibadetleri ve edilen duaları kabul eylesin.” ifadelerini kullandı.

Yazır Mahalle Muhtarı Celalettin Doğan ise nazik ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Sayın Eflatun Can Tortop’a teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal'dan Kaymakama Ziyaret
Sonraki Haber Vazife Malulü Gazimiz Fatih Oral, Dualarla Uğurlandı

Yorum Yap