Aralık Derneği İlkokulu öğrencisi Hasan Ronahi Öztürk, ulusal ve uluslararası matematik olimpiyatlarında elde ettiği başarılarla Kilis'in ve Türkiye'nin gururu oldu. Öğrenci Hasan Ronahi Öztürk; Uluslararası Türk Dünyası Matematik Olimpiyatları ve Future Intelligence Students Olympiad'da altın madalya, Einstein Matematik Olimpiyatı (Almanya) ve Singapur Asya Okulları Matematik Olimpiyatı'nda bronz madalya, Global Tour İzmir Etabı'nda ise gümüş madalya kazanma başarısı gösterdi. Azerbaycan, Kanada, Dubai, Singapur ve Almanya'da gerçekleştirilecek finallere davet alan öğrenci, uluslararası platformlarda Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanıyor.

İl Millî Eğitim Müdürü İbrahim Açıkgöz, öğrenci Hasan Ronahi Öztürk'ü makamında kabul ederek göstermiş olduğu üstün başarılarından dolayı kendisini tebrik etti ve ödül takdiminde bulundu.

Açıkgöz, bu gurur verici başarıda emeği bulunan başta öğretmeni Eda Dal olmak üzere Okul Müdürü M. Serdar Gelebek'e, Müdür Yardımcısı Yusuf Calban'a, emeği ve hatırası daima yaşayacak olan Merhum Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Alataş'a, kıymetli ailesine ve katkı sunan herkese teşekkür ederek öğrenci Hasan Ronahi Öztürk'e başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Haber: Nejdet Işık

Önceki Haber İl Millî Eğitim Müdürü İbrahim Açıkgöz İnşaat Alanını İnceledi
Sonraki Haber İsmail Alsancak'tan İbrahim Açıkgöz'e Veda Ziyareti

Yorum Yap