Hakkâri Valisi İbrahim Taşyapan, eşi Nesibe Taşyapan Hanımefendi ile birlikte Türk Kızılay Hakkâri Şubesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Yetim çocuklar onuruna Hakkâri Öğretmenevinde düzenlenen iftar programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlarken sonrasında Türk Kızılay Hakkâri Şubesi Başkanı Recep Bozkurt’un konuşması ile devam etti.

Vali Taşyapan, iftar programında katılımcılara seslenerek; Kızılay'ın Türkiye'nin köklü ve markalaşmış bir kuruluş olarak faaliyet gösterdiğini, ülke içinde ve dünya genelinde ihtiyaç sahiplerine, kimlik ayrımı gözetmeksizin yardım ulaştırdığını vurguladı ve bu akşamki iftar sofrasının da Kızılay'ın düzenlediği anlamlı faaliyetlerin bir parçası olduğunu belirtti.

Ramazan sofralarının bereket, paylaşma ve bir araya gelme sofraları olduğunu ve bu sofraların kardeşliği, sevgiyi ve Ramazan ruhunu pekiştirdiğini belirten Vali Taşyapan; iftar programının düzenlenmesinde emeği bulunan Kızılay temsilcilerine teşekkür etti.

Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleştirilen program, Vali İbrahim Taşyapan’ın Kızılay temsilci ve gönüllüleri ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı'nın 107. Yılı Kutlandı
Sonraki Haber Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramı Kutlandı

Yorum Yap