Çerçioğlu’nun öncülüğünde, Aydın’ın tüm ilçelerinde sürdürülen altyapı yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile kazanan Aydın ve Aydınlılar oluyor.

ASKİ tarafından hayata geçirilen ve Koçarlı ilçesine bağlı Çulhalar ile Timinciler Mahalleleri başta olmak üzere birçok mahallenin altyapısını güçlendiren çalışmalar tamamlandı. İçme suyu terfi hattı ile isale hattı yapım işi kapsamında 5 bin 500 metre uzunluğunda içme suyu hattı, 6 adet tahliye yapısı ve 9 adet vantuz yapısının yapımı tamamlandı. 8 milyon 50 bin Türk Lirası yatırım bedelli proje ile mahallelere İkizdere Barajı’ndan su taşındı, bölgenin içme suyu altyapısı daha da güçlendi.

Muhtarlardan teşekkür

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Çulhalar Mahallesi Muhtarı Bilgin Sözen, “Talebimiz İkizdere Barajı'ndan su, içme suyu gelmesiydi. Talebimizi ilettik. Başkan sağ olsun, bir dağdan bir dağa yapılmayacak imkanda olan hizmeti ayağımıza getirdi. Yaparsa Topuklu Efem yapar, Özlem Çerçioğlu yapar. İşte hizmet. Bunun adı hizmet. İkizdere Barajı neresi, Çulhalar Mahallesi neresi… Suyumuza kavuştuk. Mahallem ve şahsım adına sonsuz teşekkürler eder, saygılar sunarım. Başkan sayesinde başlıyoruz dedik ve bitirdik. Sağ olsun Topuk Efemiz” ifadelerini kullandı.

Çulhalar Mahallesi’nden Hasan Sarcan ise “Başkan sağ olsun İkizdere Barajı'ndan mahallemize su getirdi. Hizmeti aldık ve şu an suyumuz aktif halde mevcut, kullanıyoruz yani. Allah razı olsun yerden göğe kadar. Memnunuz. Çok teşekkürler” dedi.

“Yaparsa başkan yapar”

Çalışmalardan dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden Timinciler Mahallesi Muhtarı Mehmet Oykucu, “Olmaz dediler, oldu. Rüya görüyorsun dediler gerçek oldu. ‘Yaparsa kim yapar?’ dedik, başkan yapar dedik. Bu çalışmalarından dolayı şahsım ve mahallem adına kendilerine sonsuz teşekkür ederim. Var olsun, sağ olsun. Ömrü sular kadar uzun olsun. Sayın başkandan talebimiz oldu su için. İnanılmayacak bir projeydi. Birçok kişi inanmadı söylediğimizde. İkizdere Barajı'ndan Timinciler Mahallesi’ne o mesafeden su gelmez dediler. Ama söylediğimiz gibi yaparsa başkan yapar. Sağ olsun, var olsun. Hayallerimiz gerçek oldu. Minnettarız kendisine” diye konuştu.

Timinciler Mahallesi sakinlerinden Mehmet Turaba da, “Son 7-8 yılda kuraklık çok arttı. Başkanın vasıtasıyla bu iş yapıldı. Çok teşekkür ederiz. Sağ olsun, var olsun. Allah ondan razı olsun. 67 yıllık mahalle sakini olarak başkana çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Haber: Mustafa Kemal DEMİR

Önceki Haber Buharkent'te Altyapı Yatırımı Devam Ediyor
Sonraki Haber Aydın'da Kültür ve Sanata Destekler Devam Ediyor

Yorum Yap