İl Millî Eğitim Müdürü İbrahim Açıkgöz, 2026 LGS'de tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi olan 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu öğrencisi Sencer Buğdaycı'yı, velisini ve okul müdürünü makamında kabul etti. Gerçekleşen ziyarette öğrenciyle bir süre sohbet eden İbrahim Açıkgöz, elde edilen üstün başarıdan dolayı Sencer Buğdaycı'yı tebrik ederek ödül takdiminde bulundu.

İbrahim Açıkgöz, bu anlamlı başarının elde edilmesinde emeği bulunan ailesine, öğretmenlerine, okul yönetimine ve katkı sunan herkese teşekkür ederek öğrencinin başarılarının artarak devam etmesini temenni etti.

LGS'ye katılan tüm öğrencileri de gösterdikleri azim ve emeklerinden dolayı kutlayan İbrahim Açıkgöz, sınav sonuçlarının hayatın tek ölçüsü olmadığını, her öğrencinin farklı yetenekleri ve güçlü yönleriyle ülkenin geleceğine değer katacağına inandığını ifade etti.

Haber: Nejdet Işık

Önceki Haber İsmail Alsancak'tan İbrahim Açıkgöz'e Veda Ziyareti
Sonraki Haber Yönetici Yetiştirme Programı Başladı

Yorum Yap