Maarif Modeli Aile Okulu Eğitimleri Devam Ediyor

Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü koordinesinde Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve 2025 yılının "Aile Yılı" olarak ilan edilmesi kapsamında aile kurumunun güçlendirilmesi, aile içi iletişimin artırılması ve değer temelli bir bakış açısıyla çocukların gelişimine katkı sağlanması amacıyla düzenlenen Maarif Modeli Aile Okulu eğitimleri devam ediyor.
Okullarda gerçekleştirilen ve ailede iletişim, olumlu davranış kazandırma, ailede sağlıklı beslenme gibi konuların ele alındığı eğitimlerde, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nde yer alan değerler, öğrenci özellikleri ve aile ile çocuk ilişkilerinde değerler eğitiminin önemi katılımcılarla paylaşıldı.
Maarif Modeli Aile Okulu Eğitimleri kapsamında konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin hedeflediği erdemli, bilinçli ve donanımlı bireylerin yetişmesinde ailenin rolü hayati önemdedir. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve Aile Yılı kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu eğitimlerle, aile yapısını güçlendirmeyi, ebeveynleri bilinçlendirmeyi ve çocukların sağlıklı gelişimine destek olmayı amaçlıyoruz. Katılım sağlayan tüm velilere ve katkı sunan eğitimcilere teşekkür ediyorum." dedi.
Kastamonu İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerin gelişimine katkı sağlaması amacıyla düzenlenen Maarif Modeli Aile Okulu eğitimlerinde görev alan öğretmenlere ve katılım gösteren velilere teşekkür edildi.
Kastamonu Milli Eğitim Haberleri
- 22-04-202617:53 Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu Kapsamında Makedonya'ya Giden Öğrenciler İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ile Buluştu
- 22-04-202617:53 Erasmus+ ile Slovenya'ya Bilim ve Kültür Yolculuğu Yapan Öğrenciler İl Millî Eğitim Müdürü ile Buluştu
- 21-04-202619:36 Kastamonu'da 'Zamanın İzinde Kastamonu' Buluşması Gerçekleştirildi
- 21-04-202619:36 Kardeş Okul Projesi Kapsamında Öğrenciler Kabul Edildi
- 21-04-202612:09 Turizm Haftası Etkinliklerinde Öğrencilerden Önemli Başarı
- 20-04-202621:20 Okul Müdürleri Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ile Yapıldı
- 20-04-202613:55 Psikososyal Destek ve Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi
- 20-04-202613:55 İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Darende Ortaokulu'nda Öğretmenlerle Buluştu
- 15-04-202600:25 Kastamonu GençTek Zirvesi'nde Eğitimde Dijital Dönüşüm Ele Alındı
- 15-04-202600:25 Akademisyenlerden İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'e Ziyaret

