“Aile ve Nüfus 10 Yılı” vizyonu doğrultusunda düzenlenen Milli Aile Haftası Programında akademisyenler, kurum temsilcileri ve geleceğin teminatı gençlerle bir araya gelindi.

Prof. Dr. Nuran Cıkcıkoğlu Yıldırım, Dr. Öğr. Üyesi Nida Platin ve Psikolojik Danışman Sabri Demir’in değerli katılımıyla gerçekleşen söyleşide; geleneksel aile yapısı, kuşaklar arası etkileşim ve güçlü aile bağlarının toplumsal yapıda hayati rolü ele alındı. Programda ayrıca Bakanlığın nesiller arası dayanışmayı vurgulayan anlamlı kamu spotları da katılımcılarla paylaşıldı.

Sağlıklı nesiller ve güçlü bir gelecek inşa etmek adına aile kurumunun korunmasına katkı sunan tüm konuklara ve katılımcılara teşekkür edilir. Aile, en büyük güçtür!

Önceki Haber Aile Eğitim Programı (AEP) Eğitimleri Devam Ediyor
Sonraki Haber Çocuklar Sihirbazlık Gösterisinde Eğlenceli Anlar Yaşadı

Yorum Yap