Niğde Belediyesi ve Yetim Eli Derneği tarafından geleneksel hale getirilen iftar programı, bu yıl da geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Duygu Özdemir’in ev sahipliği yaptığı anlamlı buluşmada, Ramazan ayının bereketi ve şehrin birlik ruhu paylaşıldı.

PROTOKOLDEN YOĞUN KATILIM

Şehrin manevi iklimine uygun olarak düzenlenen iftar programına; Niğde Valisi Nedim Akmeşe ve eşi Hacer Akmeşe, İl Jandarma Komutanı Albay Gürol Okyar ve eşi Emine Okyar ile il protokolünden çok sayıda isim katıldı. Belediye Başkanı Duygu Özdemir ve eşi, masaları tek tek gezerek yetim çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilendi.

BELEDİYE BAŞKANI: "BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

İftarın ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Duygu Özdemir, birlik mesajı vererek şunları söyledi: "Bugün Ramazan'ın 15. günü ve gerçekleştirdiğimiz en anlamlı iftarlardan birinde sizlerle bir aradayız. Bizler; dünyaya yetim olarak gözlerini açan, âlemlere rahmet olarak gönderilen bir Peygamber'in ümmetiyiz. Bu yüzden buradaki çocuklarımızın her biri bizlere emanettir. Gücümüz yettiğince her zaman yanınızda olmaya, her türlü ihtiyacınızda size destek vermeye gayret edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz."

ÇOCUKLAR İÇİN UNUTULMAZ BİR AKŞAM

İftar sofralarındaki samimi sohbetlerin ardından çocuklar için birbirinden renkli etkinlikler düzenlendi. Geleneksel Karagöz-Hacivat gölge oyunuyla keyifli anlar yaşayan minikler, illüzyon gösterilerini büyük bir heyecanla takip ederek unutulmaz bir akşam geçirdi.

Haber: ZAFER ARSLAN

Önceki Haber Muhabbet Çadırı Etkinlikleri Niğde'de Devam Ediyor
Sonraki Haber Milli Kayakçı Ebru Tuncer, Niğde'ye Çifte Gurur Yaşattı

Yorum Yap