Vali Mehmet Fatih Serdengeçti Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Muz Serasında ve yapımı devam eden otel inşaatında incelemelerde bulundu. İnceleme ziyaretlerinde Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Musa Gönül, Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Kolabaş da yer aldı.

İlk olarak 19 dönüm alan üzerine kurulan Muz Serasında incelemelerde bulunarak serada yapılan üretim hakkında bilgi alan Vali Serdengeçti, "Sanayide dönüşüm; sadece üretmek değil, doğru yöntemle, verimli ve sürdürülebilir şekilde üretmektir. Yeşil ekonomi ve yüksek katma değer hedefiyle atılacak adımları Osmaniye’nin güçlü sanayi vizyonunun bir parçası olarak görecek ve destekleyeceğiz." diye konuştu.

Daha sonra yapımı devam eden otel inşaatını inceleyen Vali Serdengeçti, inşaatın geldiği aşama hakkında bilgi aldı. 12.992 metrekare alanda 6 adet süit, 80 adet standart odalı toplamda 86 odalı olarak inşa edilen otelin çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Vali Serdengeçti, "İlimizi; yatırımcısına güven veren, misafirini en iyi şekilde ağırlayan güçlü bir üretim merkezi haline taşımalıyız. Nitelikli konaklama ve toplantı alanlarını oluşturarak; yatırım iklimini güçlendiren, ulusal ve uluslararası iş birliklerini artıran stratejik adımları hayata geçirmiş oluruz." dedi.

Vali Serdengeçti, otel inşaatında çalışan işçilere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vali Serdengeçti, son olarak OSB–Liman bağlantı yolu üzerinde yaptığı incelemelerin ardından, bölgede kurulan heliport alanlarını ve hizmet kapasitesini artıran teknik araçları yerinde inceledi.

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Koruyucu Aileler ile İftarda Buluştu
Sonraki Haber Toprakkale İlçesinde İncelemelerde Bulunan Vali Serdengeçti

Yorum Yap