Vefa ve Teşekkürle...

Müdürlükte yaklaşık 5 yıldır görev yapan Şube Müdürü Volkan Atılgan'ın Aydın Kuşadası'na tayini çıkması vesilesiyle, kendisi için anlamlı bir veda programı düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Uygar Keskin, Şube Müdürü Volkan Atılgan'a ilde yürüttüğü başarılı çalışmalar ve eğitime sunduğu değerli katkılar adına teşekkür ederek günün anısına bir teşekkür plaketi takdim etti. İl Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürüne yeni görev yerinde huzur, mutluluk ve başarılı bir çalışma hayatı diledi.

İle kattığı tüm güzellikler için Şube Müdürü Volkan Atılgan'a teşekkür ediliyor, yeni görev yerinde ve hayat yolculuğunda başarılarının devamı diliyor.

Önceki Haber İl Millî Eğitim Müdürümüz Uygar Keskin, İbrahim Fikri Anıl Ortaokulunda Yaz Kursları Kapsamında Açılan Satranç ve Voleybol Kurslarını Ziyaret Etti
Sonraki Haber Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hüsami Erten,Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Murat Taş, İstanbul 11 Nolu Şube Başkanı Bülent Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Millî Eğitim Müdürümüz Uygar Keskin'e Makamında Ziyarette Bulundular

Yorum Yap