8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Turgutlu Kaymakamlığı himayelerinde Turgutlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından “Evinin Sultanları” voleybol turnuvası düzenlendi.

Kadınların spora katılımını teşvik etmek ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü anlamlı bir etkinlikle kutlamak amacıyla gerçekleştirilen turnuva, ilçede büyük ilgi ve coşkuyla karşılandı. İlçede düzenlenen organizasyona çok sayıda kadın sporcu katılım sağladı.

Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalarda katılımcılar hem spor yapmanın hem de Dünya Kadınlar Günü’nü birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadı. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmalar izleyiciler tarafından da ilgiyle takip edilirken, salon içerisinde renkli ve keyifli görüntüler oluştu.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlar ile etkinliğe katılan kadın sporculara Kaymakam Selami Kapankaya ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Eksür tarafından çeşitli hediyeler, madalya ve kupalar takdim edildi.

Kaymakam Kapankaya, programda yaptığı konuşmada tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak kadınların sosyal hayatın her alanında olduğu gibi spor alanında da aktif olarak yer almasının önemine vurgu yaptı. Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Haber: Mustafa Kemal DEMİR

Önceki Haber Kaymakam Selami Kapankaya'nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Sonraki Haber Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı'ndan Galibiyet

Yorum Yap