Vali Şahin, Demre ve Kumluca'daki Zararları İnceledi
Vali Hulusi Şahin, Demre ve Kumluca ilçelerinde aşırı yağış, fırtına ve hortum nedeniyle zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu.
İncelemelerine Demre ilçesinden başlayan Vali Hulusi Şahin, ilk olarak olumsuz hava koşullarından etkilenen tarım alanları ve seralarda incelemelerde bulundu. Zarar gören ve hasar tespit çalışmalarının yürütüldüğü alanları yerinde inceleyen Vali Şahin, tarım alanları ve seraları zarar gören vatandaşlarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Vali Şahin Çalışmaları Yakından Takip Etti
Demre’deki incelemelerin ardından Kumluca ilçesine geçen Vali Şahin, burada da aşırı yağış ve fırtınadan etkilenen tarım alanları, seralar, işletmeler ve çeşitli yapılarda incelemelerde bulundu. Sahada yürütülen çalışmaları yakından takip eden Vali Şahin, AFAD, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile ilgili kurum ve kuruluşların yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi. Saha incelemelerinin ardından tarım alanları, seraları ve yapıları zarar gören vatandaşlarla bir araya gelen Vali Hulusi Şahin, yaşanan zararlara ilişkin talepleri dinledi.
Ziyaretlerinde Vali Hulusi Şahin’e; Antalya Milletvekilleri İbrahim Ethem Taş ve Mustafa Köse, Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Demre Kaymakamı Emin Bağlı, Kumluca Kaymakamı Bahadır Güneş, AFAD Müdürü Necmi Erçin, İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Fırat Erkal ve Antalya Defterdarı İlhan Karayılan eşlik etti.





Antalya Valiliği Haberleri
- 01-09-202613:54 Vali Hulusi Şahin Türkiye Plastik Atık Çalıştayı'na Katıldı
- 31-08-202615:14 Vali Hulusi Şahin: 30 Ağustos Bir Dönüm Noktasıdır
- 31-08-202600:24 Antalya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenlerle Kutlandı
- 30-08-202617:00 Antalya İl Jandarma Komutanlığında Rütbe Terfi Töreni
- 30-08-202617:00 Antalya'da Dumansız Plaj Uygulaması Yaygınlaşıyor
- 28-08-202613:06 Vali Hulusi Şahin'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
- 26-08-202616:58 Antalya'da Mevlid-i Nebi Haftası Programı Düzenlendi
- 24-08-202613:00 Antalya'da Plastik Atık Yönetimi Çalıştayı Düzenlendi
- 19-08-202621:28 Döşemealtı’na 8 Derslikli Anaokulu İçin Protokol İmzalandı
- 19-08-202613:59 Düden Çayı'nın Geleceği ve Ekolojik Durumu Görüşüldü

