Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Osmaniye Şubesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Osmaniye Şubesi, Osmaniye Şehit Polis Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği ve Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı Osmaniye Şubesi ziyaret etti. Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar da yer aldı.

Ziyaretleri sırasında Şehitlerimizin Aileleri ve Gazilerimizle bir süre sohbet eden Vali Serdengeçti, “Aziz Şehitlerimizin kıymetli aileleri ve Kahraman Gazilerimizle hasbihâl ettik. Bu toprakların mayasında onların vakur duruşu, tertemiz hatırası ve millete olan sarsılmaz bağlılığı vardır. Millet olarak borcumuz; bu fedakârlığı yalnız anmak değil, daima hürmetle yaşatmaktır. Aziz Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmayı, Kahraman Gazilerimizin yanında olmayı gönül borcu kabul ediyoruz.” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı İsmail Kaba, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Durmuş Öksüz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Mehmet Küçüktaş, Osmaniye Şehit Polis Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mahmut Kaplan, Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı Osmaniye Şubesi Başkanı Sefa Bülbül Vali Serdengeçti’ye kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve verdiği destek nedeniyle, tüm dernek üyeleri adına teşekkür ettiler.

Haber: Walaa Hamza

Önceki Haber Osmaniye'de Ramazan Bayramı İçin Önlemler Alındı: 8 Bin Personel Görevde
Sonraki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Törenle Anıldı

Yorum Yap