Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, KYK Süveybe Ana Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen iftar programında öğrencilerle bir araya geldi.

Yurt yemekhanesinde gerçekleştirilen programda Vali, öğrencilerle aynı sofrayı paylaşarak orucunu açtı. Öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali, öğrencilerin talep ve önerilerini dinledi.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirdiğini belirten Vali, öğrencilerle aynı sofrada iftar açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilerin Ramazan ayını tebrik etti.

İftar programına; Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve eşi Zeynep Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, kurum yöneticileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Haber: Nejdet Işık

Önceki Haber Sason'da İftar Sofrasında Vatandaşlarla Buluşma
Sonraki Haber Sason Balı’nın AB Tescili İçin Kritik Toplantı Yapıldı

Yorum Yap