Ağrı'da Ekim Ayı SED Ödemeleri Hesaplara Yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından çocukların eğitim ve sosyal giderlerinin karşılanması amacıyla ekim ayına yönelik 2 milyar 233 milyon lira tutarındaki SED ödemesi hesaplara yatırıldı.

Ağrı'da Ekim Ayı SED Ödemeleri Hesaplara Yatırıldı
SOSYAL HIZMETLER 1 dk okuma 7 Okunma
Yazı Boyutu:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla ekim ayına ilişkin Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerinin yapıldığını duyurdu.

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, SED hizmeti ile çocukların ailelerinin yanında ve sosyal çevreleri içerisinde desteklendiğini belirtti. Çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için çalıştıklarını vurgulayan Göktaş, aile odaklı sosyal hizmet modelleriyle çocukların öncelikli olarak aile şefkatiyle büyümesi için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Çocukların aile ortamında yetişmesinin toplumsal değerlerin korunmasında kritik bir rol oynadığını kaydeden Göktaş, ekim ayı için toplam 2 milyar 233 milyon lira tutarındaki SED ödemesinin hak sahiplerinin hesaplarına yatırıldığını bildirdi.

Görüşünüzü Belirtin

Sosyal Hizmetler Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer
Konya'da Şehit Ailesine Vefa Ziyareti Konya
Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Bugün, 12:57

Konya'da Şehit Ailesine Vefa Ziyareti

Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Kulu Sosyal Hizmet Merkezi ekipleri, şehit Mulla Sert'in ailesini evlerinde ziyaret ederek bir araya geldi.