Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, eşi Eda Kuruca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Canavar ve Mehmet Cadıl ile birlikte Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında geleneksel olarak düzenlenen simit ikramı programına katılım sağlandı.
Programın devamında 12-C sınıfını ziyaret eden Kaymakam Kuruca, öğrencilerle bir süre sohbet ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi. Ziyaretin bir diğer bölümünde ise okul öğretmenleriyle bir araya gelindi.
Öğretmenlerle yapılan görüşmede okulun mevcut durumu, ihtiyaçları ve yürütülen eğitim faaliyetleri ele alındı. Eğitim kadrosunun görüş ve önerilerini dinleyen Bucak Kaymakamlığı yetkilileri, eğitim kalitesinin artırılması ve öğrencilerin daha elverişli koşullarda öğrenim görmesi yönündeki çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini aktardı.