Diyarbakır Silvan Atatürk İlkokulu'nda kantin ihalesi yapılacak

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu, okul kantininin işletilmesi amacıyla ihale düzenliyor.

Diyarbakır Silvan Atatürk İlkokulu'nda kantin ihalesi yapılacak
EĞITIM 1 dk okuma 14 Okunma
Yazı Boyutu:

Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, Silvan ilçesinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Silvan Atatürk İlkokulu bünyesindeki okul kantininin işletilmesi için ihale süreci başlatıldı.

Söz konusu kantin işletmeciliği ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde üçüncü şahıslara kiralanmak üzere gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyen işletmecilerin, okul müdürlüğü tarafından hazırlanan ihale şartnamesinde belirtilen kriterleri yerine getirmesi gerekiyor.

İhale ile ilgili detaylı bilgilere, başvuru şartlarına ve teknik şartnameye Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden ulaşılabiliyor. İlgili tarafların, ihale takvimi ve gerekli belgeler konusunda okul yönetimi ile iletişime geçmeleri önem arz ediyor.

Görüşünüzü Belirtin

Eğitim Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer