Salihli'de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Hazırlıkları Başladı

Salihli'de, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında gerçekleştirilecek etkinliklerin hazırlıkları ve kurumlar arası koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Salihli'de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Hazırlıkları Başladı
GÜNDEM 1 dk okuma 17 Okunma
Yazı Boyutu:

Manisa'nın Salihli ilçesinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerin hazırlıkları ele alındı.

Salihli Kaymakamlığı toplantı salonunda, Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan başkanlığında bir araya gelen yetkililer, anma programının ayrıntılarını görüştü. Toplantı kapsamında, 10 Kasım günü ilçe genelinde gerçekleştirilecek programların düzenli ve günün anlam ve önemine uygun bir şekilde yürütülmesi amacıyla kurumlar arası görev dağılımı yapıldı.

Yetkililer, hazırlıkların eksiksiz tamamlanması ve kurumlar arası koordinasyonun en üst düzeyde sağlanması hususunda değerlendirmelerde bulundu.

Görüşünüzü Belirtin

Gündem Kategorisinden Haberler

İlginizi çekebilecek güncel kurum bültenleri

Benzer