Kaymakamımız Mahmut HERSANLIOĞLU, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Demokrasi ve Millî Birlik Günü İrade Bizim Zafer Bizim Yürüyüşü'ne katıldı.

Arnavutköy İlçe Jandarma Komutanlığı önünden başlayan yürüyüşe; Eski Avrupa Birliği Bakanı Büyükelçi Egemen BAĞIŞ, Hadımköy Kışla Komutanı Topçu Albay Yılmaz YALÇINKAYA, Arnavutköy Belediye Başkanımız Mustafa CANDAROĞLU, Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürümüz 2. Sınıf Emniyet Müdürü Umut KARAÖZ, İlçe Jandarma Komutanımız Jandarma Binbaşı Kurtuluş DÖNÜK, Adalet ve Kalkınma Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Salim Gökhan GÜREK, Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkan Vekili Reis ÇELİK, kurum amirlerimiz, şube müdürlerimiz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarlarımız, gazilerimiz ile şehit ve gazi ailelerimiz, kamu personeli ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.

Ellerinde şanlı Türk bayraklarıyla yürüyen vatandaşlarımız, 15 Temmuz ruhunu yeniden yaşatarak millî birlik ve beraberliğimize, demokrasimize ve bağımsızlığımıza olan sarsılmaz bağlılıklarını güçlü bir şekilde ortaya koydu.

7’den 70’e her yaştan vatandaşımızın yoğun katılımıyla gerçekleşen yürüyüş boyunca birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verilirken, aziz şehitlerimiz rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimiz ise şükranla yâd edildi.

 
 
 

Haber: Dursun BÖLÜK

Önceki Haber 15.07.2026 Tarihinde Düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anısına Şehitlerimiz İçin Lokma İkramı
Sonraki Haber 15.07.2026 Tarihinde Arnavutköy 15 Temmuz Parkı’nda Düzenlenen “İrade Bizim Zafer Bizim” Sergisi

Yorum Yap