“Yine Yeni Yeniden” sloganıyla 14 Mayıs 2026 tarihinde Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Etkinlik Alanı’nda, Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Belediyesi öncülüğünde; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) iş birliğinde düzenlenen “5. Zonguldak Tanıtım Günleri” başladı.

Açılış programına İstanbul Valisi Davut Gül, önceki dönem Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı ile çok sayıda davetli katıldı.

Program kapsamında yöresel ürün yetiştiricileri, yöresel yemek ve ürün üreten kooperatifler, firmalar, dernekler ve el sanatları ustalarının stantları ziyaret edildi.

Açılışta konuşan Vali Osman Hacıbektaşoğlu; Zonguldak’ın köklü kültürü, emeği ve üretim gücüyle Türkiye’nin önemli şehirlerinden biri olduğunu vurgulayarak, bu tür organizasyonların birlik ve beraberliği güçlendirdiğini ifade etti.

Önceki Haber Emekli Vali Nevzat Turhan, Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nu Ziyaret Etti
Sonraki Haber Beycuma Beldesindeki Mera Arazisinde İncelemeler Yapıldı

Yorum Yap