Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, ilçe programları kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu. Programına Kaymakamlığı ziyaret ederek başlayan Vali Aktaş, Kaymakam V. Serdar Cantepe’den ilçenin genel durumu ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akabinde Vali Aktaş, Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Emre Vurmaz ile Dinar Adli Yargı Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Uğur Yargun’u ziyaret etti.

Daha sonra ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Aktaş, iş yerlerini ziyaret ederek esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Vatandaşlarla sohbet eden Aktaş, sağlık, huzur ve afiyet temennilerinde bulundu.

Dinar Belediye Başkanlığını da ziyaret eden Vali Aktaş, Belediye Başkanı Veysel Topçu’dan ilçede devam eden projeler ve belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Program kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar, Başmakçı, Dazkırı ve Evciler Bölge Temsilciliği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilciliğini ziyaret eden Aktaş, şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya geldi.

Vali Aktaş ayrıca, şehit Onur Çapan’ın annesi Döndü Çapan’ı Pazar Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Ziyarette şehit için dualar edilirken, Aktaş, şehit ailelerinin milletin gönlündeki müstesna yerini vurgulayarak devletin her zaman şehit ve gazi yakınlarının yanında olduğunu ifade etti.

Program dahilinde Vali Aktaş başkanlığında, belde belediye başkanları, muhtarlar ve kurum müdürlerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda ilçenin öncelikli ihtiyaçları, devam eden kamu yatırımları, vatandaşların talep ve beklentileri ile kamu hizmetlerinin etkinliğini artırmaya yönelik çalışmalar ele alındı.

Muhtarların mahalle ve köylere ilişkin görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Vali Aktaş, ilgili kurum müdürlerine gerekli değerlendirmelerin yapılması talimatını verdi. Kamu hizmetlerinin vatandaş odaklı bir anlayışla yürütülmesinin önemine dikkat çeken Vali Aktaş, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve hizmet kalitesinin artırılması yönündeki çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

Toplantı akabinde Vali Dr. Naci Aktaş, Sermaye Piyasası Kurulu Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Sınıfları ziyaret eden ve öğrencilerle sohbet eden Vali Aktaş, yaklaşan sınavlar öncesinde öğrencilere başarı dileklerini ileterek düzenli çalışma, planlı hareket etme ve öz güvenin önemine dikkat çekti.

Öğrencilere hedeflerinden vazgeçmemeleri tavsiyesinde bulunan Vali Aktaş, emek ve gayretin başarının en önemli anahtarı olduğunu ifade etti. Öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Aktaş, yıl boyunca verdikleri emekleri için teşekkür etti.

Dinar Devlet Hastanesini ziyaret eden Vali Dr. Naci Aktaş, Dinar İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bahadır Güney’den hastanenin genel durumu, sunulan sağlık hizmetleri ve yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Ziyaret kapsamında hastane birimlerinde incelemelerde bulunan, sağlık çalışanlarına görevlerinde kolaylıklar dileyen Vali Aktaş, servislerde tedavi gören vatandaşlarımıza da acil şifalar diledi.

Haber: Mustafa Kemal DEMİR

Önceki Haber İlçede Kurban Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Sonraki Haber KAYMAKAMIMIZ MEHMET NAİM AKGÜL'ÜN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Yorum Yap