Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, açılışı planlanan Armutlu Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde inceleme ve denetimlerde bulunarak, merkezin hizmete hazırlık sürecinde yürütülen çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında İl Müdürü Arif Laçin; merkezin hazırlık süreci, fiziki düzenlemeler ve hizmet birimlerine yönelik çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden devam eden faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Hizmete açılış öncesinde yürütülen hazırlıkların değerlendirildiği ziyarette, merkezin yaşlı bireylerin ihtiyaçlarına uygun, güvenli, erişilebilir ve nitelikli hizmet sunmasına yönelik çalışmalar ele alındı.

İl Müdürü Arif Laçin, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda titizlikle sürdürülmesi ve merkezin hizmete hazır hale getirilmesi konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Haber: Dursun BÖLÜK

Önceki Haber Yalova'da Gençler ve Huzurevi Sakinleri Bir Araya Geldi
Sonraki Haber Ailelere Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti Desteği

Yorum Yap